maandag 30 maart 2015

Waarom Lanvin verkopen? Twee hypotheses - FashionUnited NL








FashionUnited NL



Waarom Lanvin verkopen? Twee hypotheses

FashionUnited NL

WWD vermeldt een omzet van 250 miljoen euro en een winst van twee cijfers. Het huis telt wereldwijd 400 verkooppunten (waarvan 32 eigen winkels), en laat meer dan 70 procent van zijn prêt-à-porter in Frankrijk vervaardigen. Waarom dan verkopen?





Mooie start woningmarkt in 2015 - Managers Online









Mooie start woningmarkt in 2015

Managers Online

30 maart 2015 - In januari en februari van dit jaar werden 21.134 woningtransacties geregistreerd door het Kadaster. Dit is een stijging van 11,6 procent in vergelijking met de eerste twee maanden van 2014. Dit blijkt uit onderzoek van Kadasterdata.nl.





Openhuizendag bevestigt optimisme op de woningmarkt - Tubantia








Tubantia



Openhuizendag bevestigt optimisme op de woningmarkt

Tubantia

Per woning konden zaterdag gemiddeld vier belangstellenden worden ontvangen. Dat is meer dan bij voorgaande edities. Voor voorzitter Albert Post van de Nederlandse Vereniging van Makelaars regio Twente een bevestiging dat de woningmarkt aantrekt.





zondag 29 maart 2015

'Bezoek huizendag past in beeld woningmarkt' - Telegraaf.nl








Telegraaf.nl



'Bezoek huizendag past in beeld woningmarkt'

Telegraaf.nl

Het beeld is dat de positieve trend zal doorzetten voor de huizenmarkt, maar wel in een gematigd tempo", zegt Van Garderen. "Het is voorlopig nog geen hosanna-verhaal, en interesse in een woning betekent nog niet dat er ook een verkoop plaatsvindt.





zaterdag 28 maart 2015

Man moet huis verkopen omdat internetprovider loog - Het Laatste Nieuws








Het Laatste Nieuws



Man moet huis verkopen omdat internetprovider loog

Het Laatste Nieuws

Seth Morabito had een mooi nieuw huis gevonden in het landelijke Kitsap County in de staat Washington. Omdat hij voor zijn werk altijd online moet kunnen zijn, besloot hij voor hij het huis kocht even contact op te nemen met internetprovider Comcast of ...





Het geheim van succes - Financieele Dagblad (Registratie)








Financieele Dagblad (Registratie)



Het geheim van succes

Financieele Dagblad (Registratie)

Hun korte termijn drive lijkt kopiëren, opbouwen en verkopen. Of de Amazon principes die Jeff Bezos in de aderen van de Amazon ... En zorg ervoor dat je de beste mensen in huis hebt. Dat lijkt ontmythologiserend maar het is duidelijk dat elke ...





Onvrede over te lage WOZ-waarde groeit - Trouw









Onvrede over te lage WOZ-waarde groeit

Trouw

Nu het op de huizenmarkt weer wat beter gaat, vindt een groeiende groep woningeigenaren dat hun WOZ-waarde juist te laag is. Met een hogere waardering van hun woning door de gemeente, hopen bewoners bij verkoop een betere prijs te krijgen.





donderdag 26 maart 2015

Erfgenaam blijft geen belanghebbende voor WOZ-beschikking - Taxence








Taxence



Erfgenaam blijft geen belanghebbende voor WOZ-beschikking

Taxence

Het belang van de kinderen in de WOZ-waarde van de woning lag in het successierecht over hun onderbedelingsvordering. Dit speelde alleen een rol in 2011. Voor wat de WOZ-beschikking over 2012 betrof, waren de kinderen geen belanghebbende.





Huis valt op door kunst - Sa! 24 | Kijkt anders








Sa! 24 | Kijkt anders



Huis valt op door kunst

Sa! 24 | Kijkt anders

“Het huis staat leeg en alle wanden zijn wit geverfd. Ideaal voor een expositie.” Natuurlijk wordt de woning niet aantrekkelijker door de expositie. “Maar het wordt wel veel leuker om er even naar toe te gaan. De focus ligt natuurlijk op de verkoop van ...





dinsdag 24 maart 2015

Je rechten en plichten bij verborgen gebreken - Wegwijs








Wegwijs



Je rechten en plichten bij verborgen gebreken

Wegwijs

Dat wil zeggen dat als de verkoper op de hoogte is van een (nadelig) kenmerk van het huis, hij verplicht is dat te vermelden aan de koper. Ook als hij alleen het vermoeden heeft dat het huis gebreken heeft. Laat je je huis verkopen door een makelaar?





Grootste stijging WOZ-waarde in de Jordaan en Buitenveldert-West - Parool.nl








Parool.nl



Grootste stijging WOZ-waarde in de Jordaan en Buitenveldert-West

Parool.nl

De WOZ-waarde is in Amsterdam in een jaar tijd met gemiddeld 1,3 procent gestegen. De Jordaan en Buitenveldert-West lieten de grootste groei zien, in beide gevallen 5,2 procent. In heel Nederland daalde de waarde juist met gemiddeld 2,8 procent.





zaterdag 21 maart 2015

Bij elke aardbeving daalt de huizenprijs - NOS








NOS



Bij elke aardbeving daalt de huizenprijs

NOS

Naast het betalen van de kosten van materiële schade, heeft de NAM recentelijk ook een schaderegeling ingesteld voor woningen die minder opleveren bij de verkoop. Per woning ... Daar komt bij dat de regeling pas in werking treedt als een huis is verkocht.





vrijdag 20 maart 2015

Verdere stijging huizenprijs verwacht in de lente - Wegwijs









Verdere stijging huizenprijs verwacht in de lente

Wegwijs

Tijdens de recente verkiezingen wezen diverse politici ons op de herstellende huizenmarkt. De coalitiepartijen probeerden de indruk te wekken dat zij daar verantwoordelijk voor zijn. De vraag of dit terecht is, laten we voor nu even buiten beschouwing.





donderdag 19 maart 2015

Inloopavond over woningmarkt bezoeken - dekrantvanmiddendrenthe.nl








dekrantvanmiddendrenthe.nl



Inloopavond over woningmarkt bezoeken

dekrantvanmiddendrenthe.nl

Westerbork - Voorafgaand aan de Open Huizendag houden Uw Servicemakelaar en Vrieling Westerbork woensdag 25 maart samen een informatieavond over het kopen van een woning. Ook notariskantoor Westerling is aanwezig.





maandag 16 maart 2015

'Woningmarkt totaal verstoord' - Dagblad van het Noorden








Dagblad van het Noorden



'Woningmarkt totaal verstoord'

Dagblad van het Noorden

Zoals Ortec, dat in opdracht van minister Henk Kamp de Groninger woningmarkt volgt en dat eerder concludeerde dat er in het bevingsgebied geen sprake is van een 'opvallende daling' van de huizenprijzen, vergeleken met woningen elders in het land.





zaterdag 14 maart 2015

Woningmarkt Nederweert in de lift - Nederweert24








Nederweert24



Woningmarkt Nederweert in de lift

Nederweert24

“Het vertrouwen in de woningmarkt is in Nederweert duidelijk terug. Mensen durven weer te kopen zonder dat hun eigen woning is doorverkocht; bij de bank is dit weer bespreekbaar. ' Wanneer product en prijs kloppen, worden woningen verkocht.





vrijdag 13 maart 2015

Thijssen Kalkman: herstellende markt vraagt om meer aanbod - BredaVandaag.nl








BredaVandaag.nl



Thijssen Kalkman: herstellende markt vraagt om meer aanbod

BredaVandaag.nl

Een huis te koop zetten is geen straf, tenzij je moet verkopen. Het is ook gewoon leuk”, weet de makelaar uit eigen ervaring. “Actieve benadering loont en daarbij komt dat de koper in deze tijd, tegen een historisch lage rente, een aantrekkelijke ...





Starters woningmarkt willen betaalbare huurwoning - De Noordoostpolder








De Noordoostpolder



Starters woningmarkt willen betaalbare huurwoning

De Noordoostpolder

EMMELOORD – Gemeente Noordoostpolder en Mercatus hebben onderzoek gedaan naar de woonwensen en verhuismotieven van starters/jongeren op de woningmarkt. De meeste geven aan behoefte te hebben aan een betaalbare huurwoning.





donderdag 12 maart 2015

Eigenaar Julianatoren wil villa verkopen om pretpark te kunnen uitbreiden - Quote









Eigenaar Julianatoren wil villa verkopen om pretpark te kunnen uitbreiden

Quote

Door het huis te verkopen heeft de Julianatoren meer kapitaal om een toekomstige uitbreiding te bekostigen. Wat het attractiepark precies van plan is, blijft nog geheim. Kreekel wil zo graag zijn villa in het Gelderse Ugchelen, op acht kilometer ...





vrijdag 6 maart 2015

Friese woningmarkt staat voor dilemma - Ouderenjournaal








Ouderenjournaal



Friese woningmarkt staat voor dilemma

Ouderenjournaal

Hoewel de zon zoetjesaan weer begint te schijnen op de Friese woningmarkt, zien onderzoekers van RIGO na 2020 alweer donkere dagen in het verschiet. Door overaanbod zullen koopwoningen steeds lastiger te slijten zijn in het volgende decennium.





Honden verkopen pups - PowNed









Honden verkopen pups

PowNed

zo ongekend is het niet, iedereen wilt een schattige puppy hebben, leuk en als dat beest groot wordt, het hele huis onder schijt en alleen maar geld kost, of zo doorgefokt is dat de kosten van de dierenarts te hoog wordt dan kan dat kut beest een ...





Huis PVV'er bekogeld - PowNed








PowNed



Huis PVV'er bekogeld

PowNed

Het huis van de 20-jarige Jake Owen Raats, kandidaat-statenlid voor de PVV in Brabant, is in twee weken tijd meerdere keren bekogeld met stenen en stokken. .... Die Pechtold verkoopt liever zijn ziel aan IS dan dat hij ons daadewerlijk wilt beschermen!





De verkoop - terugkooptruc - Iex.nl









De verkoop - terugkooptruc

Iex.nl

De hypotheekrente blijft maar dalen. Dit zorgt ervoor dat steeds meer huiseigenaren hun hypotheekrente bekijken. Kan die wat omlaag, want de bank hanteert nu veel gunstigere tarieven. Wie handig is met de rekenmachine kan dit verschil snel berekenen.





dinsdag 3 maart 2015

VEH:'Huizenmarkt komt in beweging door financiering restschuld' - Blik op Nieuws








Blik op Nieuws



VEH:'Huizenmarkt komt in beweging door financiering restschuld'

Blik op Nieuws

Bij ABN AMRO is het vanaf vandaag ook voor nieuwe klanten mogelijk om een restschuld mee te financieren, bij aankoop van een andere woning. 'Tot nu toe kregen alleen bestaande klanten die mogelijkheid', meldt Vereniging Eigen Huis (VEH) vrijdag.





maandag 2 maart 2015

Boetevrij verkopen - HomeFinance.nl









Boetevrij verkopen

HomeFinance.nl

Wie zijn huis verkoopt en op een ander adres staat ingeschreven heeft natuurlijk altijd het recht om zijn eerdere huis weer terug te kopen. Dit kan dus niet verboden worden. De vraag is of makelaars en hypotheekadviseurs hieraan moeten meewerken.





zondag 1 maart 2015

EU schrapt deel Franse taks verkoop 2e huis - Telegraaf.nl








Telegraaf.nl



EU schrapt deel Franse taks verkoop 2e huis

Telegraaf.nl

Frankrijk heeft in augustus 2012 een extra heffing ingevoerd om niet-ingezetenen met een tweede huis in Frankrijk net zo zwaar te belasten bij verkoop van een huis als de Fransen. Als het huis meer oplevert dan het heeft gekost, moesten die 34,5 ...





Franse taks op verkoop tweede huis deels in strijd met EU-regels - NU.nl








NU.nl



Franse taks op verkoop tweede huis deels in strijd met EU-regels

NU.nl

Frankrijk heeft in augustus 2012 een extra heffing ingevoerd om niet-ingezetenen met een tweede huis in Frankrijk net zo zwaar te belasten bij verkoop van een huis als de Fransen. Als het huis meer oplevert dan het heeft gekost, moesten zij 34,5 ...