zaterdag 26 mei 2012

Zwendelaars lichten huisverkopers op - Het Nieuwsblad











Zwendelaars lichten huisverkopers op

Het Nieuwsblad

'Billionhomes.com' viseert mensen die hun huis via het internet willen verkopen. De website neemt zomaar advertenties over, zet er een fout in, en vraagt dan geld om die fout recht te zetten. Het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars dient een klacht ...







3 opmerkingen:

  1. Vastgoed Archief Billionhomes geeft transparant vastgoed overzicht.

    Billionhomes is een immobilien archief waar men een meer transparant overzicht kan krijgen van alle woningen die bestaan in elk land, ongeacht of het al dan niet te koop of te huur staat. Een archief zeg maar, zoals wikipedia maar dan specifiek voor woningen.

    Hierdoor kan men een vergelijking maken met andere woningen om zo meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en het potentieel van een woning. Op dit ogenblik is er geen enkele website die historische gegevens van woningen bij houdt.

    Eén van de doelstellingen van Billionhomes is het opbouwen van een professioneel archief met duurzaam en kwalitatief gebouwde woningen.

    Billionhomes.com is actief in 9 landen en is beschikbaar in 12 verschillende talen.

    Billionhomes streeft een sterke transparantie van de vastgoedmarkt na en vermoed dat er bepaalde belangen spelen en dat bepaalde partijen die transparantie liever niet zien.

    BeantwoordenVerwijderen